• Starovaška ulica 12, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 7001485
  • ivan.ropotar@gmail.com
V 74. LETU
FRANC KRAJNC
IZ ŠEŠČ 78/A PRI PREBOLDU

POGREB SPOŠTOVANEGA POKOJNIKA BO V SREDO, 18.3. 2020 OB 12.00 NA POKOPALIŠČU PREBOLD. ŽARA BO NA DAN POGREBA OD 10.00 DALJE PRI TAMKAJŠNJI MRLIŠKI VEŽICI. POGREB BO V OŽJEM KROGU.

Žalna knjiga Krajnc Franc


Ime: FREDY IN MAGDA BERNARDA MOTOH

Datum: 17.03.2020

Besede in izrazi sožalja, pretresenosti in sočutja so premalo ob tragični izgubi tvojega očeta in dedija Francija spoštovana Suzana. V tej težki življenjski preizkušnji, v kateri si se znašla ti z svojo družino saj si v tako kratkem času čisto prekmalu izgubila oba starša ti izrekamo iskreno in globoko sožalje tebi in tvoji družini ter vsem žalujočim svojcem in prijateljem. Tvoj oče in dedi, svak in stric g. Franci naj počiva v miru ob svoji ljubljeni ženi in tvoji mami,babici , sestri in teti Majdi. Iskrene Globoke Sožalje izrekamo tudi svakinji ga. Ruži z družino; nečaka Urška in Žiga ter nečaku Janezu z ženo Olgo z družino in ostalim žalujočim. Molimo zate in tvojo družino ter za svojce da boste zmogli v teh težkih časih. Iskrene sožalje izreka družina Motoh iz Šešč pri Preboldu; Fredy z ženo Magda Bernarda ter sin Julijan in hčerka Bernardka Magdalena.
Ime: DANIJEL in MARIJA MOTOH

Datum: 17.03.2020

Šele ko nam smrt spodreže korenine, se zavemo, kako zelo smo jih imeli radi in kako zelo jih bomo pogrešali. Ob izgubi tvojega dragega očeta, dedka, strica Franca izrekamo tebi in tvoji družini ter sorodnikom in prijateljem iskreno sožalje. Draga Suzana in vsi žalujoči vedite, da v mislih smo z vami vsemi. Iskrene Globoke Sožalje izrekamo tudi ga. Ruži svakinji z družino; nečakoma Urški in Žigat-tu ter nečaku Janezu in Olgi z družino in ostalim žalujočim. Iskrene sožalje izreka Danijel in Marija Motoh iz Šešč pri Preboldu.
Ime: Silvo Ramšak

Datum: 17.03.2020

Iskreno sožalje izražamo tudi Ramšaki: Silvo, Martina, Grega in Monja, Andrej in Uroš
Ime: Marjetka Lubej (Oblak)

Datum: 17.03.2020

Draga Suzana, v tej težki življenjski preizkušnji, ko si v kratkem izgubila oba starša, tebi in tvoji družini izrekam iskreno sožalje. Franci počivaj v miru ob ljubljeni Majdi. Sožalje izrekam tudi Roži, Janezu in ostalim žalujočim. Marjetka z družino
Ime: Vesna cencen

Datum: 16.03.2020

Izrekava najino iskreno sožalje. Vesna in zvone cencen
Ime: Zdenka Pikelj

Datum: 16.03.2020

Iskreno sožalje Zdenka in Franci Pikelj