• Starovaška ulica 12, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 7001485
  • ivan.ropotar@gmail.com
V 83. LETU STAROSTI 
FRANC DIVJAK - BRUNŠKOV FRANJO
IZ ŠEMPETRA, ŠOLSKA UL. 27

POGREB SPOŠTOVANEGA POKOJNIKA BO V TOREK, 19.3. 2019 OB 16.00 NA POKOPALIŠČU ŠEMPETER. MAŠA BO OB 15.00. ŽARA BO V PONEDELJEK OD 18.00 DALJE V TAMKAJŠNJI MRLIŠKI VEŽICI. SLOVO VAŠČANOV BO PRAV TAKO V PONEDELJEK OB 18.30.

Žalna knjiga Divjak Franc


Ime: Mirica Reberšek

Datum: 19.03.2019

Ob izgubi vašega dragega očeta in dedka, vam izrekamo iskreno sožalje. Mirica z družino iz Latkove vasi
Ime: Lazo Jojić

Datum: 19.03.2019

Pomlad bo na tvoj vrt prišla, in čakala, da prideš ti. Sedla bo na rožna tla in jokala, ker tebe več ni.Družini iskreno sožalje!
Ime: Tatjana Krnjak

Datum: 16.03.2019

Dragi Franjo...si zletel pod nebo in potonil v temen ocean, odtlej eno sonce je več na nebu in eno sonce na zemlji manj....(T. Pavček) V četrtek je bil dan, ko smo vsi za trenutek obstali in dojeli, da si nenadoma odšel na pot brez povratka. Kljub lepim starostnim letom, pa je še vedno mnogo, mnogo prekmalu, da si nas zapustil. Imel si zdravstvene težave, ki so te v zadnjih mesecih pestile, a si vseeno bil delaven povsod, kjer so te potrebovali. Mi vsi v Društvu upokojencev te bomo neizmerno pogrešali. Bil si nepogrešljiv člen, poln izkušenj, vedno vesel in radi smo te imeli. Brez tebe bo ostala praznina, ki močno boli. Vse kar nam je ostalo so le dragoceni, nepozabni spomini in upanje, da se nekoč spet srečamo. Nekje drugje...., nekoč....Franjo, počivaj v miru, kjerkoli si. Hvala ti za vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Vedno se te bom rada spominjala. Najdražjim in ostalim žalujočim ob boleči in nepričakovani izgubi izrekamo iskreno sožalje. Tatjan Krnjak z družino